Forskningen om attraktion visar att det inte bara fysiska attribut som utseende eller egenskaper som anses attraktivt.

Det håller jag helt och hållet med om. 

Vem som är attraktiv utgörs av så mycket annat än utseende!

 

För många år sen var jag på en större konferens. Det var ett stort evenemang som pågick i två dagar med många gäster. Det var mässa, workshops och föreläsningar och allt avslutades med en stor middag på fredagskvällen. Jag var där med flera kollegor och hade mycket trevligt.

Mannen som fastande

Båda dagarna var jag på flera workshops samtidigt som en man som jag inte kände men inte kunde låta bli att uppmärksamma. Jag lade märke till honom främst för att han kom med bra inlägg i diskussionerna. Han var påläst, kändes säker och lugn i sin argumentation, men jag uppfattade honom inte som speciellt attraktiv. Men han hade något som fastande hos mig. En manlighet som var oerhört sexig. Mina ögon drogs till honom flera gånger utan att jag förstod varför. Jag ville att han skulle se mig, jag ville ha ögonkontakt, men han verkade inte se mig alls.

På fredagsförmiddagen besökte han samma monter som mig en stund på mässan. Han stod nära men vänd ifrån mig och pratade med någon och jag reagerade på hans energi. Något i hans stora kropp gjorde att han utstrålade trygghet och värme. Han var klädd i jeans, ljus skjorta och hade en mörk kavaj som var uppknäppt. Ärligt talat så tror jag inte att han kunde knäppa kavajen även om han hade velat för han var ganska stor, rent av överviktigt och säkert ett par decimeter längre än mig. Eftersom han stod vänd ifrån mig så såg han mig inte, och när han tog ett kliv bakåt så stötte han in i mig. Just då stod jag och läste i en broschyr så jag hoppade nästan till av överraskning. Han vände sig om och ursäktade sig. Sa förlåt, det inte var meningen och fastande sedan med sin blick i min i några sekunder. Då såg jag att han verkligen hade glimten i ögat, som man brukar säga. Hans mörkblå ögon glimrade och log mot mig och jag ville hålla kvar hans blick länge. Han la sin hand om min arm och bad om ursäkt igen. Hans stora varma hand kändes så trygg och säker på min arm och jag ville att han skulle röra mig mer, men det gjorde han såklart inte. Jag skrattade och bedyrade att jag inte hade tagit någon skada.

Av någon anledning hade han fastnat hos mig och jag kom på mig själv med att tänka på honom flera gånger under eftermiddagen. Jag kunde inte sätta fingret på vad hos honom som gjorde att jag inte kunde sluta tänka på honom och jag funderade flera gånger på om det berodde på att jag kände igen honom någonstans ifrån, men jag kunde inte komma på något. Kanske var det den där blicken? Eller värmen från hans hand? Jag hade ingen aning om vad det berodde på men av någon anledning kände jag mig en enorm fysisk dragning till honom. Jag ville ha hans stora kropp nära min. Få känna på honom. Smaka på hans kyssar och utforska hans kropp.

Vad var attraktivt?

Ja, jag var visserligen singel då och ofta såg jag på män som potentiella älskare men jag var inte speciellt sugen på sex just de här dagarna. Jag hade älskare som tillfredsställde mig och en dejt inbokad när jag kom hem, så jag hade fokus på jobb, inte sex på konferensen. Dessutom var den här mannen ingen som jag normalt sett hade flirtat med ändå. Han hade ett alldagligt utseende och stack inte ut på något speciellt sätt. Hans utseende tilltalade mig faktiskt inte nämnvärt och om jag hade velat flirta så fanns det andra visade mig intresse och som jag hade valt före honom.

Men ändå hade han något. Det retade mig nästan att jag inte kunde sluta tänka på honom och det blev nästan som en sån där sång som fastnar på repeat i huvudet.

På kvällen var det middag i en stor salong. Jag hade hört att det var dukat för 500 personer och det stämde säkert för det var många bord i olika storlekar. Dessutom hade det lämnats plats för ett dansgolv mitt i salen. Mitt sällskap placerades nära en vägg och vi hade bra sikt mot en scen där det skulle blir uppträdande under kvällen. Jag såg inte till mannen någonstans och det kändes som en lättnad för så skulle jag slippa att bli påmind om honom under kvällen. Maten som serverades vid borden var bra och jag drack ett par glas vin. Stämningen var hög och mellan uppträdandena många skratt från olika håll. Folk verkade ha trevligt och bjöd på sig själva. Efter middagen spelade ett dansband upp och golvet fylldes snabbt på med dansanta människor som roade sig. Själv var jag ganska trött efter de långa dagarna på konferensen och tänkte mig ett ganska snabbt avslut på kvällen. Jag skulle upp tidigt för att åka hem. Ett glas vin till, tänkte jag, sen är det dags att gå till hotellrummet och sova.

En dans och hans doft

Då var han plötsligt där. Mannen som hade fastat i mitt huvud knackad mig försiktigt på axeln. När jag vände mig om frågade han om en dans som ursäkt för att han hade klivit på mig tidigare på dagen. Jag hade inte väntat mig att bli uppbjuden alls, ingen i mitt sällskap verkade vilja dansa och jag själv hade inga planer på att bjuda upp någon utanför sällskapet. Det är jag för blyg för, men jag tackade inte nej när jag blev uppbjuden utan reste mig för att följa med honom. Hans stora varma hand tog tag i min och jag följde efter honom ut på dansgolvet. Bandet spelade en foxtrot och jag var tacksam för att jag gått ett par danskurser och visste hur man gjorde. Han stannade i virrvarret av folk på dansgolvet, vände sig mot mig och släppte min hand. Sen placerade han sin ena hand om min midja, bak mot ryggen men utan att dra mig för nära intill. Han tog min andra hand och höll upp den till en traditionell valsfattning, som är vanligt när man dansar foxtrot. Jag la min lediga hand på hans axel och följde honom i dansen.

Jag reagerade direkt på hans doft, men jag har svårt att beskriva den i efterhand. Jag har aldrig känt en parfym som doftar som honom, så doften var nog hans egen. Han doftade manligt, fräscht och lite skog. Jag kunde inte låta bli att luta mig lite närmare honom för att känna in mer av hans doft.

Han var bra på att dansa. Hans grepp om mig var stadigt utan att bli hårt och han visade tydligt vart vi skulle så att jag kunde följa honom. Jag kunder slappna av och bara följa med.

”Jag hoppas verkligen att jag inte gjorde dig illa tidigare?” sa han och syftade på att han nästan hade trampat mig. ”Jag såg inte att du stod där” fortsatte han. Återigen lovade jag honom att jag var ok.

”Men det var en bra ursäkt att få bjuda upp dig” sa han. Sen berättade han att han hade sett mig dagen innan på en workshop och efter det inte kunnat få mig ur tanken. Jag var förbluffat, både av hans ärliga öppenhet och för att jag känt exakt detsamma. Han förklarade att han inte ville göra mig illa till mods och att han definitivt inte var någon stalker eller knäpp man som skulle jaga mig, men han kände sig tvungen att berätta hur han kände. Han sa att han aldrig hade sagt så till någon tidigare, och aldrig känt så heller, men nu kunde han inte låta bli. Jag var tyst och visste inte vad jag skulle säga. Skulle jag erkänna att det var likadant för mig? Men det vågade jag inte. Inte då. Han tystande och vi dansade vidare. Jag visste inte om jag borde säga något men jag förblev tyst. Hela situationen kändes underlig men samtidigt kände jag mig helt lugn. Jag kände mig trygg i hans famn och inte alls besvärad av hans ord utan bara lugn.

Bara vi två

När musiken tystnade stannade han, men han släppte inte greppet om mig. Han såg mig i ögonen och sa:

”Följ med mig ut en liten stund?” Jag nickade. Han tog min hand och ledde mig ut ur salongen, genom en entréhall och vidare till en liten loungeliknande sal där det inte var något folk.  Där stannade han och vände sig mot mig.

”Jag vet inte hur jag ska förklara mig” sa han ”men du gör något med mig…” Han höll min hand kvar i sin, smekte min handrygg med tummen och fångade min blick.

”Jag… ” började han, men sen tystnade han. ”Jag har aldrig känt så här förut” sa han och såg mig i ögonen.

”Känt hur?” frågade jag. För egen del begrep jag inte alls vad som pågick. Det kändes som om att min kropp levde sitt eget liv och den skrek efter honom. Han hade inte rört mig mer än vid dansen men ändå visste jag hur hans händer skulle kännas om han smekte mig. Han hade inte kysst mig men jag var helt säker på att jag skulle förlora mig helt i hans kyssar.

”Jag vill inte skrämma dig…” fortsatte han ”jag är ingen knäpp person som gör sånt här” sa han

”Fan, jag vet inte ens vad du heter men jag vill ha dig så jäkla mycket” fortsatte han ”Låter det helt knäppt?”

Jag var helt förstenad och kunde inte röra mig. Hände det här verkligen? Jag hade inte kunnat sluta tänka på honom heller och jag hade fortfarande ingen aning om varför.

”Jag heter Ella…” sa jag och hörde hur dumt det lät. Han skrattade till.

”Hej Ella, jag heter John” sa han ”och jag vill kyssa dig…” fortsatte han samtidigt som han drog mig närmare och nästan redan hade lagt sina läppar mot mina innan han hade pratat klart. Han var mycket längre än mig och jag stod på tå för att nå men jag besvarade hans kyss. Hans läppar var mjuka mot mina men ett par dagars skäggstubb rev lite. Först var han försiktig och mjuk i sin kyss men rätt snart blev han mer intensiv. Jag la armarna om hans hals och besvarade honom hungrigt.  Vi stod så länge, med hans armar om mig, smekande mig på ryggen och kysstes. Vi pratade inte utan bara såg varandra i ögonen mellan kyssarna. Det var overkligt men samtidigt självklart.

När det började göra ont i fötterna lättade jag greppen om honom, sjönk ner på hälarna och såg på honom ”Vad händer nu?” frågade jag och var på väg att fråga om han ville följa med till mitt rum när han tydligt sa: ”Ingenting” jag såg frågande på honom. ”Ingenting händer mer än det här… jag kan inte det. Jag har någon därhemma” fortsatte han. Jag kände hur jag blev besviken, samtidigt som jag förstod honom.

”Fan, Ella, jag gör inte sånt här… jag raggar inte upp tjejer när jag är på konferens och jag har aldrig varit otrogen” sa han och jag såg att han var besvärad så jag drog mig lite bort ifrån honom.

”Men vafan, jag skulle lämna allt för en natt med dig, hur sjukt det än låter” fortsatte han. ”Visst låter det helt knäppt?” frågade han, som om han ville att jag skulle bekräfta att han hade blivit galen.

”Ja, lite knäppt är det…”svarade jag ”men jag vill också…vi kan gå till mitt rum?” tog jag mod till mig och frågade.

Då släppte han mig, vände sig om och tog ett par steg ifrån mig. Jag förstod att han brottades med sig själv.

”Jag fattar inte det här… ” sa han ”jag har det bra hemma…” Sen blev han tyst igen, vände sig om och såg mig i ögonen.

”Jag kan inte… jag vill så jävla gärna ha dig men jag kan inte, fattar du?” frågade han såg nästan ledsen ut. Jag förstod. Min kropp skrek efter hans beröring men jag förstod. Han hade någon annan.

Ensam, trots allt

Jag backade ett par steg, stannade till lite men vände mig sen om och gick därifrån. Varje steg ekade och jag ville inte gå, men det var det enda jag kunde göra i den stunden. Det var helt tyst bakom mig när jag gick därifrån. Han följde inte efter mig eller ropade tillbaka mig.

Jag har svårt att förklara hur det kändes. Det var som att bli dumpad av någon när man hade hoppats på mer. Eller som att gå ifrån en förälskelse, även fast den inte hade börjat än. Samtidigt hade jag ingen tanke på att jag ville ha någon mer av honom än sex. Det var min kropp som vill ha honom. Nästan så att min kropp behövde honom för att få lugn. Jag behövde känna hans närhet. Hans händer behövde smeka min kropp. Han behövde ta mig. Jag behövde ha honom i mig, nära mig och klamra mig fast vid honom.

Ändå gick jag därifrån, bort till hissarna och åkte upp till mitt hotellrum. Jag kände mig helt tom. Och jag undrade vad i helvete jag just hade varit med om? Hur kom det sig att två människor som inte kände varandra, aldrig hade träffats eller pratat med varandra tidigare, utan bara sett varandra på några workshops, kände en sån stark attraktion till varandra? Hur kom det sig att jag kände en sån stark attraktion till en man som jag egentligen inte ens tyckte var snygg? Vad var det hon honom som fick mig att känna så? Och varför kände han detsamma, om han nu hade det så bra hemma?

Jag försökte skaka av mig känslan med en dusch. Min kropp var otillfredsställd och hungrig efter beröring men mina egna smekningar dög inte. Jag försökte att smeka mig själv både i duschen och i sängen när jag hade lagt mig, men det gav ingen tillfredsställes och jag kunde inte nå orgasm. Det gjorde mig irriterad och det tog lång tid innan jag kunde somna den natten.

Attraktionen

Jag åkte hem dagen och har aldrig hört ifrån eller träffat John efter de dagarna, men jag funderar på händelsen både nu och då.

Vad är det som gör en människa attraktiv?

I Johns fall var det inte hans utseende. Det kanske låter elakt men samtidigt kan jag ärligt erkänna att jag inte tyckte att han var snygg. Attraktionen måste ha legat i något annat.

Har du varit med om något liknande? Skriv gärna och berätta

Jag hoppas att du gillar min novell!

Skicka gärna ett mejl och berätta vad du tycker och vad du vill läsa mer om

//Ella

Skriv gärna till mig! 

Ge mig feedback på texterna, 

fråga om du undrar något

eller berätta vad du vill läsa om

//Ella 

14 + 5 =

Vill du se bra porrfilm? Kolla på Lust Films! Porrfilm gjord av och för kvinnor!

Porrfilm för kvinnor
Porrfilm för kvinnor
Porrfilm för kvinnor

Klicka här för mer

information om

Lust films