Den här sexnovellen handlar om en lek med flera på swingersklubb.

Vi träffade ett annat par och hade en het stund tillsammans.

Det här hände vid ett av våra första besök på swingersklubb.

Vi inleder i loungen

Kvällarna på swingersklubb brukar börja med en stund i loungen. Det är som ett stort vardagsrum med stora soffor, bord och några stolar där man sätter sig en stund för att umgås. När vi kom in till loungen la vi snart märke till ett par som verkade trygga med varandra. De var utåtriktade och vi satte oss mitt emot dem i loungegruppen. Kvinnan hade ett sött ansikte med pigga blå ögon, ett fint leende och lite längre brunt hår som föll ner över axlarna och ryggen. Hon satt i soffan insvept i en handduk, så det var svårt att få grepp om hennes kropp.  

Henens man satt mer relaxad tillbakalutad och kollade runt bland folket i lokalen. Både jag och Hannes mötte hans blick vid flera tillfällen. Han var ganska smal men inte benig och såg ut att vara längre än henne. Hans huvud var rakat och ansiktsdragen markerade men ändå mjuka och ögonen var varma. Jag är väldigt dålig på att uppskatta personers ålder men jag skulle gissa att de var mellan 40 och 50 år.

Kyssar i bubbelpoolen

Jag och Hannes satt nära varandra. Jag hade mitt ena ben över hans och han smekte mitt innanlår. Jag fick skjuta undan hans hand några gånger för att inte bli tokigt upphetsad för fort. Mannen såg det och log mot oss. Han såg mig rakt i ögonen och höll kvar min blick extra länge och jag kände hur det värmde på mina kinder. Mannen lutade sig fram och viskade något i sin frus öra, varpå hon slutade att prata och reste sig. Hon såg rakt på Hannes och sa:

”Vi tänkte gå och bubbla lite, vill ni följa med?” Både Hannes jag blev lite överrumplade av den raka frågan. Hannes såg på mig och jag nickade. Jag såg i hans ögon att han också ville och att han var nyfiken.

”Visst, vi kommer” svarade jag och reste mig. Det första steget var taget och vi följde efter dem till bubbelbadet. Bubbelbadet är stort och rymmer säkert lätt tio personer men vi var ensamma när vi sjönk ner i det varma vattnet. Vi satte oss nära varandra. Jag och kvinnan bredvid varandra med respektive man på sidan. Vi pratade lite smått om hur ofta vi besöker klubbar och så vidare, och jag kände att jag gillade henne. Hennes inbjudande sätt gjorde mig avslappnad och bekväm. Rörelserna i vattnet var feminint kvinnliga och mjuka, vilket jag gillar. Bakom mig satt Hannes och strök med sin hand över min rygg.  

Efter bara några minuter lutade sig kvinnan fram och kysste mig. Hennes läppar mötte mjukt mina, tungan snuddade min och snart därefter en hand som letade sig fram och smekte mig över hakan och ner på halsen. Hon var mjuk och försiktigt, nästan retsam. Jag kände mig trevande för, att kyssa en kvinna är ovant men så härligt. Hannes hand hade fastnat på min höft och hans grepp hårdnade när han såg mig kyssa henne. Snart sa hennes man:  

”Ska vi?”

Jag behövde inte fråga Hannes, jag visste att han ville fortsätta. Vi reste oss alla fyra samtidigt, torkade av oss och hittade snabbt ett rum som var tomt. Det finns flera rum för lek och samvaro på klubben. Vi valde ett lite mindre rum som ligger i slutet av en korridor. Rummet hade mörka väggar och belysningen var svag men fullt tillräcklig. Inne i rummet fanns inga andra möbler än en stor säng med några kuddar på. På väggen satt en hylla där det stod flera flaskor glidmedel och skålar med kondomer.

”Stängt eller öppet?” frågade mannen? Stängd dörr betyder att vi vill vara ifred från åskådare medan en öppen dörr ger andra tillträde att beskåda, och fråga om de får var med.

”Vi stänger gärna, om det är ok för er?” svarade Hannes. Vi kan ha dörren både stängd och öppen men jag tror att Hannes kände att vi var nya med varandra och ville ha stunden för oss själva.  Mannen stängde dörren och la sig tillrätta på rygg på sängen med en kudde under huvudet. Hans fru satte sig bredvid honom och började direkt att suga honom. Han hade redan stånd. Vi är lite försiktiga av oss och i det läget visste vi inte om de ville ha sex bredvid eller med oss, så vi la oss bredvid dem och kysstes. Jag låg på rygg närmast paret och Hannes på sidan om mig stödjande på sin armbåge. Hannes hand smekte mig över brösten, ner över magen och upp över brösten igen, långsamt och mjukt. Vi kunde höra hur mannen bredvid oss andades allt tyngre och hur han njöt. Jag såg att Hannes sneglade ner mot kvinnan som sög sin man. Hela situationen kändes väldigt erotisk och jag fick sansa mig för att inte driva på Hannes att smeka min klitoris eller komma in i mig. Jag ville njuta av det här länge.

Sexig lek med flera

Efter en liten stund slutade kvinnan suga och la sig på sidan mellan sin man och mig, vänd mot mig. Hannes slutade kyssa mig, hans hand blev stilla på min mage och han väntade. Kvinnan lutade sig sakta mot mig och kysste mig försiktigt, nästan som om hon samtidigt ställde frågan om det var ok. Jag särade läpparna och kysste henne tillbaka. Jag ville känna hennes kropp, så min hand trevade försiktigt efter henens bröst. Huden kändes mjuk och varm. Hennes bröst var lite mindre än mina men för stora för att få plats i min kupade hand. Jag lät fingertopparna smeka henne över hela bröstet och kände hur hon drog efter andan, hon gillade den lätta beröringen. Hennes man hade rest sig upp på knä. Han satt bakom henne och såg på oss. Hannes låg fortfarande helt stilla bredvid mig men jag kunde känna hans hårda stånd mot mitt lår. Båda männen iakttog hur vi kysstes och hur min hand utforskade hennes bröst.

Vi fortsatte kyssas en stund, och jag njöt av att känna hennes läppar, hur hennes tunga lekte med min och hur hon försiktigt sög in min underläpp i sin mun. Hennes bröstvårta hade styvnat av att jag smekte hennes bröst.

”Vill du slicka henne?” frågade mannen plötsligt. Jag hade varit så inne i kyssandet så jag hade nästan glömt bort männen bredvid. Jag tittade på hennes man och insåg att frågan var riktad till Hannes. Mannen undrade om Hannes ville skicka hans fru. Jag slutade kyssa kvinnan och såg på Hannes. Jag anade att han ville smaka på henne, men jag kunde inte vara säker. Dessutom visste jag att han inte skulle göra det utan mitt godkännande. Hannes såg frågande på mig. Jag tror att han var osäker, det här skulle bli första gången han slickade en annan kvinna när jag såg på. Men vi hade både pratat och fantiserat om det. Jag nickade mot honom.

”Låt henne känna hur bra du är” sa jag till honom och gav honom en puss. Kvinnan la sig på rygg och drog upp sina knän, samtidigt som Hannes flyttade sig ner mellan hennes ben. Jag vred mig så att jag låg på sidan och reste mig på armbågen, så att jag kunde se bättre. Hennes man satt kvar på knä på andra sidan om henne. Hon såg på honom och samförståndet dem emellan var uppenbart. Båda två njöt av situationen lika mycket som oss.

Jag såg hur Hannes la sin hand mjukt mot kvinnans ljumske och smekte lugnt. Sen började han slicka henne. Hans tunga och mjuka läppar rörde sig över hennes klitoris och blygläppar. Jag vet precis hur det känns och det ilade i mitt underliv när jag såg honom. Min Hannes med en annan kvinna. Hannes blick mötte min och jag är helt säker på att han visste att jag tyckte att det jag såg var oerhört sexigt. Han fortsatte slicka henne och hon blundade och njöt.

Hennes man satt fortfarande kvar på andra sidan om henne men nu mötte han min blick och jag kunde se i hans ögon att han ville ha mig. Han ställde ingen fråga med ord utan flyttade sig så att han var bakom mig. Han la händerna om mina höfter och drog lite i mig för att visa att han ville att jag skulle komma upp på knä. Jag reste mig upp på knä och sen la han ena handen längre upp på min rygg och visade att jag skulle vara på alla fyra. Jag gjorde som han ville. Jag satte händerna nära kvinnan och svankade lite med ryggen samtidigt som jag kände hur mannen tog plats bakom mig. Jag var så redo för honom men han lät mig vänta, han hade andra planer än att komma in i mig. Hans fru njöt fortfarande fullt ut av att Hannes slickade henne. Hennes ögon var slutna och hon verkade vara långt inne i sin egen njutning. Det var magiskt att se henne slappna av, njuta och glömma både tid och rum.

Jag kände hur mannen la båda sina händer om min rumpa. Hans händer var varma och även om han inte var hårdhänt så kändes hans smekningar bestämda. Han visste vad han ville och jag hade svårt att inte be honom komma in i mig direkt. Min kropp ville ha mer och jag visste att jag var våt. Han fortsatte att smeka mig på rumpan med ena handen medan han lät ett par fingrar glida lätt över min öppning och leta sig fram till min klitoris. Han la fingrarna mjukt mot min hud och smekte sakta men fortfarande bestämt. Jag rörde mig mot honom med en önskan om att få mer.

Sex med flera på swingersklubb

Se heta filmer med sex på flera på XConfession. Porrfilm av kvinnor – för kvinnor (och män, såklart)

Porrfilm för kvinnor

Framför mig hade Hannes slutat att slicka kvinnan. Han såg på mig och drog sig upp så att han kunde kyssa mig. När hans läppar mötte mina kände jag att jag hade svårt att kontrollera min kropp. Min mans välkända läppar hade smaken av en annan kvinna när han kysste mig djupt. Samtidigt kände jag mannen bakom mig smeka min rumpa med ena handen samtidigt som hans fingrar masserade min klitoris med den andra. Hela min kropp ville ha mer, ville bli tagen….

Hannes slutade att kyssa mig och hävde sig upp över kvinnan. Hans kuk var hård och han ville vara i henne. Snabbt tog han på en kondom. Jag såg hur hon särade på benen för att han skulle komma åt bättre och började smeka sig själv samtidigt som han trängde in i henne. Hon blundande igen och verkade försvinna in i sin egen njutning. Även min hand letade sig ner till min klitoris och jag sköt undan mannens fingrar. Jag ville smeka själv. Mannen satte sig tillrätta bakom mig och jag kände att han äntligen skulle komma in i mig. Jag svankade lite mer och visade att jag verkligen ville ha honom. När han trängde in i mig stönade jag högt. Han kom in i mig helt direkt i den första stöten, så långt in han kunde och fortsatte sedan i bestämda drag med sina händer om mina höfter. Han höll mig stilla och bestämde takten och jag gav mig hän, blundande och njöt. Hela situationen var så makalöst sexig. Jag hörde de andras njutning och kände doften av Hannes nära mig. Jag slappnade av och tillät mig att bara känna och njuta av det som pågick.

Jag är osäker på om den andra kvinnan eller Hannes kom först men jag hörde på Hannes att han var nära. Han ville försöka dra ut på det lite och saktade ner men sen struntade i det och kom. Jag var långt inne i min egen njutning och hade fullt fokus var på mina egna fingrar och på mannen som tog mig bakifrån. Det var sanslöst skönt och snart kände jag hur jag var nära att komma.

”Mer” mumlade jag. ”Jag vill ha mer. Hårdare” sa jag och kände hur mannens händer greppade hårdare om mina höfter samtidigt som hans rörelser blev snabbare. Mitt inre drog ihop sig nästan krampaktigt i flera intensiva vågor när jag kom och jag och jag kunde knappt förmå mig att stå kvar på knä. Efteråt sjönk jag ner på mage och andades tungt. Jag kände hur Hannes flyttade sig och hur hans la sig nära mig samtidigt som mannen bakom mig drog sig undan och la sig bredvid sin fru.

Vår upplevelse hade varit över alla förväntningar och det tog en bra stund innan jag återhämtade mig. Hannes smekte mig över ryggen och vi låg kvar nära varandra en lång stund utan att säga något. Vi visste båda två att den här stunden skulle återupplevas många gånger framöver i våra fantasier.

Jag hoppas att du gillar mina texter. Läs gärna flera, och hör av dig om du undrar något. 

//Ella 

Skriv gärna till mig! 

Ge mig feedback på texterna, 

fråga om du undrar något

eller berätta vad du vill läsa om

//Ella 

14 + 12 =