Jag tycker att det är galet sexigt att se när andra njuter.

Det, om något, får verkligen i gång mig…

Visst finns det porr som är helt ok att titta på för att förhöja stämningen, men att se på när andra njuter IRL är oslagbart.

 

Swingersklubben

På swingersklubben där vi är medlemmar finns flera rum med olika inredning. Vissa rum har dörrar medan andra är genomgångsrum där man kan passera igenom. Om dörren till ett rum är stängd så är det tillträde förbjudet. Då vill de som leker därinne vara ifred, och det respekteras av alla. Genomgångsrummen används av dem som gillar att visa upp sig, eller i alla fall inte ha något emot att andra ser på.

Till en början hade jag lite svårt att stanna upp i genomgångsrummen för att se på när andra har sex. Jag kände mig inte bekväm med att se andra IRL och jag gick oftast snabbt förbi dessa rum. Numera har jag inga som helst problem med att se på. Faktum är att det är otroligt sexigt och en av de saker som jag mest gillar med klubben. Att stanna upp och se hur någon njuter av stunden, att höra röster som ber om mer, ger order, stönar eller pratar lite dirty talk får det att ila långt in i mitt innersta.

Ett av rummen på klubben finns en stor upphöjd säng, en sexgunga och en platsbyggd bänk utmed en av väggarna. Sängen är byggd som en stor himmelssäng med stolpar i hörnen och draperier som går att dra för om man vill. Draperierna ger en mjukare och lite mysig inramning till ett rum som annars är ganska stort och opersonligt. På väggen över sängen hänger diverse rep och några krokar om man vill binda fast. Det finns även några större kuddar för dem som vill ha.

En kväll i våras blev vi stående utmed väggen i det stora rummet för att betrakta akterna som pågick. Jag hade ett par svarta, grenlösa, tunna strumpbyxor och en tillhörande överdel i spets på mig. Snygga underkläder som passar tillfället får mig att känna mig fin och sexig. Hannes stod bakom mig och lutade sig mot väggen. Han hade nöjt sig med att fästa en handduk runt höfterna och var naken under…

Att se njutning

Belysningen i rummet är mycket dämpad med bara några få svaga ljuspunkter. På den platsbyggda bänken sitter ett par bredvid nära intill varandra. De kysser och smeker varandra samtidigt som de sneglar mot sängen. Där, på den stora sängen, njuter två par ohämmat av varandra. Jag vet egentligen inte om personerna på sängen är i par med varandra utanför klubbens väggar, när jag tänker efter. Det är bara något som jag antar. Skådespelet framför oss är enormt sexigt i mina ögon och jag njuter av det jag ser. Alla fyra personerna i sängen är helt nakna. En man med många tatueringar halvsitter lutad mot väggen och en blond kvinna ligger halvt på sidan och suger honom. Det syns i hans ansikte hur skönt han tycker att det är. Med sin ena hand smeker han den blonda kvinnans bröst mjukt.

Bredvid dem är det andra paret. En man ligger på rygg. Han ser betydligt yngre ut än de andra, inser jag när jag får syn på hans ansikte. En kvinna sitter grensle över honom och rider. Hon har långt mörkt hår som faller ner över hennes rygg. Hans händer har ett fast grepp om hennes bröst och hon lutar sig bakåt. Hennes ansikte är vänt upp mot taket. Hon blundar och ser ut att vara helt i sin egen värld. Det är hon som styr takten och hon rör sig mer fram och tillbaka än upp och ner. Det är så sexigt att se hennes rörelser och hur hon helt verkar fokusera på sin egen njutning.

Kvinnan i sexgungan

Jag står lutad mot Hannes och känner hans varma kropp mot min. Det går inte att ta miste på att han gillar det som händer för han har ett hårt stånd som känns tydligt genom handduken. Hans händer har vilat om min midja men jag känner hur hans armar spänner sig lite och han drar mig närmare sig. Vi har fantiserat om det här när vi är själva. Hur sexigt det är att se och höra andras njutning. Hans ena hand glider ner över min mage och fingrarna letar sig fram till min klitoris. Han lägger fingrarna mjukt över den och låter handen röra sig i långsamma masserande rörelser med bara ett lätt tryck mot huden. Jag särar lite på benen för att han ska komma åt bättre och trycker samtidigt min rumpa mot hans stånd.

Bredvid oss hänger en sexgunga ner från taket. En kvinna har tagit plats i den och hennes ben är uppfästa i hänganordningar så att hon har ungefär samma position som i en gynekologstol, fast hon mer ligger ner än sitter. Sexgungan fascinerar mig… Personen som ligger i den är i en väldigt utlämnande position och kan själv inte göra så mycket mer än att just bara ligga där. Samtidigt är just det själva grejen. Att inte kunna medverka så mycket utan bara ta emot. Det kräver tillit och förmågan att kunna släppa på kontrollen. Kvinnan som ligger i gungan nu ser inte ut att ha några som helst problem med att lämna kontrollen därhän och njuta. En man sitter på knä nedanför gungan och slickar henne hungrigt samtidigt som hans fingrar är i henne. Hon andas tungt och stönar av hans behandling.

Hannes hand är varm och smekningar är mjuka mot min hud. Upphetsningen växer i kroppen och jag har får lite svårt att fokusera på det som pågår runt omkring mig, samtidigt som det är ytterst upphetsande att se och höra det som händer. Det rör sig andra personer i rummet men dem tar jag inte så stor notis om. En del stannar och ser på en stund medan andra passerar. Ett par män har stannat bredvid sängen och ser på det som utspelar sig där. Ibland ser de på kvinnan i sexgungan eller på mig men jag möter inte deras blickar utan fokuserar på Hannes smekningar.

Hannes flyttar sig. Han går runt mig, ställer sig framför och kysser mig. Kyssen är mjuk men intensiv och jag anar att den är inledningen på någon mer. Han ser mig i ögonen och ler lite.

”Du ser förväntansfull ut, sötnos, väntar du på något särskilt” undrar han leende och jag inser att han kan läsa i mitt ansiktsuttryck att jag förväntar mig mer.

”Kanske det…”svarar jag.

Han tänker smaka på mig…

”Luta dig mot väggen” säger han. Jag tar ett steg tillbaka och känner hur den kalla väggen möter min rygg. Hannes sjunker ner på knä framför mig och sätter sig till rätta med ansiktet nära min kropp. Med händerna visar han att han vill att jag ska sära på benen så jag flyttar den ena foten lite. Hans händer smeker mina ben. Han börjar långt ner på smalbenen och låter fingrarna glida utmed det tunna svarta nylontyget. Han rör händerna upp över mina lår och stannar en stund vid spetsen där strumpbyxorna slutar och övergår i tunnare band som fortsätter upp till midjan. Spetsen är bred över låren och han drar med fingrarna i kanten på den. Min hud knottrar sig och jag fryser nästan lite men det är samtidigt väldigt skönt.

De båda männen som tidigare stod bredvid sängen har anslutit till skådespelet i sängen och när jag ser på dem har jag nästan svårt att urskilja vem som gör vad i mörkret. Det är ett sexigt virrvarr av nakna kroppar som njuter tillsammans.

Hannes kommer närmare mig med sitt ansikte. Han tänker smaka på mig, samtidigt som hans händer smeker över mina lår. Jag sneglar på kvinnan i sexgungan och möter hennes blick. Det syns att hon är grymt upphetsad och vi fastnar i varandras ögon samtidigt som jag känner Hannes läppar och tunga mot min klitoris. Hon ser intensivt på och jag anar att hon är nära att komma. Hon biter sig i underläppen och andas tungt. Hannes tunga och läppar glider över min klitoris och letar in över mina blygdläppar samtidigt som jag känner hur hans fingrar letar sig upp mot min öppning.

Slicka rätt

Vill du bli bättre på att slicka? Klicka in på XConfession och leta upp den är filmen!

Swingersklubb 

Kvinnan i sexgungan släpper min blick, blundar och försvinner in i sin orgasm. Jag ser hur hon håller med sina händer om mannens huvud för att trycka honom närmare sig och sen hur hon spänner sig när hon kommer. Det är makalöst sexigt och jag känner hur min egen kropp pulserar av upphetsning. Hannes är grymt duktig på att slicka mig och när hans fingrar glider in har jag svårt att hålla mig upprätt. Jag lutar huvudet mot väggen, blundar och fokuserar på hur hans händer, mun och tunga driver min kropp mot klimax.

Sexiga kyssar

Plötsligt anar jag hur någon kommer nära mig och när jag öppnar ögonen möts jag av att kvinnan från sexgungan är nära mig. Hon står alldeles intill mig och möter min blick igen. Blicken är lite frågande, som om hon undrar om det är ok att hon kommer nära, och jag nickar. Jag har aldrig träffat henne förut och är osäker på vad hon vill, men samtidigt är hela situationen så erotisk och laddad att jag inte bryr mig om det. Hennes hand letar sig upp till min kind. Hon vrider lätt mitt ansikte mot sig och kysser mig. Mjuka läppar som möter mina och en nyfiken tunga som smakar på min. Jag känner hur Hannes stannar upp lite och jag tror att han ser efter vad som pågår. Sen fortsätter han att slicka mig, mer och mer intensivt och med sina fingrar smeker han mitt inre. Kvinnans kyss är mjuk men intensiv och så galet upphetsande. Jag besvarar den hungrigt. Hennes hand smeker mig över kinden, ner över halsen och hittar mitt bröst. Jag har fullt fokus på min egen njutning och har ingen aning om vad som händer runt omkring mig. Jag anar rörelse av andra människor, men det stör mig inte. Jag hör hur personerna i sängen fortfarande njuter av varandra samtidigt som Hannes och den okända kvinnan smeker mig. När jag närmar mig min orgasm lägger jag handen på Hannes huvud för att stödja mig. Kvinnan måste ha märkt att jag nästan har svårt att stå upprätt, för hon lägger sin ena arm om min midja och nästan stödjer mig medan den andra handen masserar mitt bröst i fasta rörelser.

Jag förvinner in i min egen njutning. Kyssarna blir nästan hårda och jag stönar när hennes fingrar nyper om min styva bröstvårta och sen fortsätter att massera mig. Mitt inre drar ihop sig i våg efter våg när jag kommer. Starka sammandragningar om Hannes fingrar och en stark känsla av närvaro inom mig.  Hannes ena hand stödjer mig så att jag kan stå kvar.

Kvinnans hand slutar smeka mitt bröst och hennes kyss avtar när min orgasm avtar. Hon drar sig undan och ler mot mig, sen går hon sin väg. Jag sjunker ner och sätter mig på golvet framför Hannes. Hela min kropp är tung och jag behöver få hämta andan. Hannes håller om mig. Hans varma kropp är nära och jag kan vila in hans famn. Stunden är helt ordlös men så känslosam och intim. Inget runt omkring oss spelar någon roll, det är bara jag och Hannes.

Jag hoppas att du gillar min novell!

Skicka gärna ett mejl och berätta vad du tycker och vad du vill läsa mer om

//Ella

Skriv gärna till mig! 

Ge mig feedback på texterna, 

fråga om du undrar något

eller berätta vad du vill läsa om

//Ella 

12 + 12 =

Swingersklubb