Här kommer en sexnovell om när vi älskar. 

Sex är så mycket mer än ”bara sex”. Det är närhet, intimitet och samspel… 

 

För mig börjar sex ofta långt innan själva akten. Innan vi hamnar i säng, eller varit vi nu väljer att ha sex.

Sex kan börja med en inbjudande blick från Hannes, eller en lätt smekning över ryggen när jag lagar mat. Han kanske lägger handen på mitt lår när vi sitter i soffan eller händerna på mina höfter när han står bakom mig. Det ger mig känslan av att vara sedd och åtrådd. Någonstans inom mig gror känslan av lust som växer till ett sug efter mera.

Häromdagen satt vi ute i varsin solstol och njöt av sommarsolen en stund. Jag slappnade av och var nog nästan på väg att somna när jag kände att Hannes la sin hand över min. En mjuk, varm och trygg beröring i all enkelhet. Med sina fingertoppar smekte han min hand och upp på min underarm en stund.

När vi höll på att plocka undan solstolarna tog han tag i min hand, drog mig intill sig och höll mig nära. Vi kysstes. Långsamt och länge och han mumlade: ”Jag längtar efter din kropp…” Hela eftermiddagen kände jag hans närhet och flera gånger nuddade jag vid honom, rörde honom mjukt och visade att jag också längtade. Våra blickar möttes oftare än vanligt.

När vi la oss på kvällen var jag trött men kroppen ville ha närhet så jag kröp nära Hannes, in under hans täcke och la huvudet på hans arm. Hans varma hud mot min och kroppen nära. Han smekte mig sakta över axeln, ner på ryggen och midjan och jag slappnade av. Jag visste att han ville göra desto mer än så men ändå var smekningarna avvaktande och lugna. Han gav min trötta kropp tid att plocka fram den där känslan av lust som vi hade skapat under dagen.

Jag vände upp ansiktet mot hans och vi kysstes. Jag älskar våra kyssar. Mjuka läppar som möts och fuktas, tungor som nuddas och andetag som blir tyngre. Min kropp längtar efter honom och när hans smekande hand hittar mitt bröst flämtar jag till. Han har inte bråttom utan fortsätter att kyssa mig mjukt och innerligt. Hans hand smeker mitt bröst, hans fingrar nyper lite i min bröstvårta och det ilar långt in i min kropp. Ett begär, som får tröttheten att sjunka undan, väcks i kroppen och lusten inom mig tar över. Jag vill ha honom.  

Med min hand smeker jag över hans bröstkorg samtidigt som jag känner hans varma hud mot min kropp. Jag lägger benet över honom och vill ha honom närmare men då drar han ner sin hand till min höft och skjuter tillbaka mig så att jag ligger helt på rygg. Hans hand vilar stabilt på min mage för att visa att han vill att jag ligger kvar så. Samtidigt fortsätter han att kyssa mig. Mjuka men intensiva kyssar som blir alltmer passionerade.

Sen tar han fram en massageolja och min fingervibrator. Jag har en fingervibrator som är nästan helt platt, som ligger perfekt i min hand. Han lägger fingervibratorn på min mage, låter några droppar olja rinna över den och sätter på lägsta vibration.

”Använd den själv…” säger han uppfodrande till mig. Jag gör som han säger. Lägger fingervibratorn till rätta i min hand och för den till min klitoris. Massageoljan gör den mjukare mot min hud när den vibrerar mot min klitoris. Jag ser honom i ögonen och vet att det här gör honom kåt. Eller kåtare, kanske man ska säga. Hans blick möter min en kort stund, men sen kan han inte låta blir att se ner mot min hand igen. Jag rör lite på handen och vibrationen sprider sig längs mina blygläppar. Det är så skönt att känna upphetsningen växa och ta över min kropp. Hans hand smeker mitt bröst och han böjer sig över mig och nafsar lite i min bröstvårta. Låter läpparna omsluta den och suger försiktigt in den i sin mun. Känslan av hans kropp nära min, hans hand som smeker och kramar om mitt bröst och hans mjuka läppar är magiskt. Jag ökar hastigheten lite på vibratorn, låter den smeka min klitoris och känner hur hela kroppen vill ha mer. Han känner mig så väl och han vet att jag vill ha honom nu. Han vet hur mycket min kropp längtar efter honom men han låter mig vänta lite till. Smeker mitt bröst, leker med tungan över bröstvårtan, nafsar och suger samtidigt som vibrationerna mot min klitoris ökar. Jag har svårt att ligga stilla

”Kom…” mumlar jag ”kom, jag vill ha mer…”

Han reser sig och kommer upp över mig. Jag drar upp mina knän och känner hur hans tyngd kommer över min kropp. Han stödjer sig på armbågarna och kysser mig igen. Jag för ner min lediga hand och känner hur hård han är. Några droppar har redan fuktat hans ollon. Med min hand smeker jag hans hårda kuk. Sen kommer han närmare med kroppen och jag för honom mot min öppning. Han ser mig i ögonen igen och tränger sakta in i mig. Långsamt känner jag hur han fyller upp mitt inre. Jag har vibratorn mot min klitoris samtidigt som jag känner honom komma in. Jag älskar det och pressar mitt underliv mot honom. Vill ha mer.

Vi älskar. Först långsamt med ögonkontakt men sen alltmer intensivt. Jag drar upp benen mer så att han kommer in så långt som möjligt och han pressar in varje millimeter i mig vid varje stöt. Hårdare och mer bestämt ger han mig mer. Han blundar, och jag hör hur han njuter, hans andetag blir mer intensiva. Jag känner att min kropp närmar sig orgasm och talar om det för honom ”jag kommer snart…” Då lugnar han ner tempot, stötarna blir långsammare och han ser mig i ögonen igen. Blickarna möts och jag vet att han är nära också. Vi känner varandra så pass väl så jag vet att han kan vänta in mig. Men han behöver inte vänta nu, min kropp är så nära. Så nära att komma och jag behöver bara röra fingrarna lite för att vibrationen ska hamna precis rätt och få mitt inre att dra ihop sig i intensiva härliga vågor. Jag stönar högt och känner samtidigt hur hans stötar blir hårdare och snabbare igen. Han stönar och jag känner när han kommer. Känner hans hårda kuk långt in i mig när han sprutar och sen hans härliga tyngd när han sjunker ner över mig efteråt. Jag lägger mina armar om honom och smeker honom på ryggen samtidigt som vi båda hämtar andan.

Han flyttar sig lite så att han ligger bredvid mig men ändå nästan på. Han kilar in sin ena arm under min nacke och lägger den andra om min midja. Hans ena ben ligger över mina och hans ansikte nuddar mitt. Närmare kan man knappast komma. ”Jag älskar dig” mumlar han ”Du är så bra”. Jag ler. ”Vi är bra” svarar jag. ”Vi är bra på det här” Han ligger kvar nära mig och bara andas och njuter av närheten och intimiteten. Jag känner snart hur tröttheten kommer tillbaka. Han somnar före mig men det tar inte lång stund innan även jag sover djupt.

Jag hoppas att du gillar min novell!

Skicka gärna ett mejl och berätta vad du tycker och vad du vill läsa mer om

//Ella

Skriv gärna till mig! 

Ge mig feedback på texterna, 

fråga om du undrar något

eller berätta vad du vill läsa om

//Ella 

1 + 9 =