Vi gillar att duscha tillsammans.

Vi har en stor härlig dusch där det finns gott om plats för oss båda.

Att duscha tillsammans ger närhet och intimitet.

 

Nakenheten känns naturlig och mysig. Ibland duschar vi bara helt vanligt och pratar om hur dagen har varit och andra gånger delar vi våra innersta tankar och sexiga fantasier.

Men man kan ju även mysa i duschen… Duscharna kan bli långa, vilket inte är så miljövänligt, men väldigt relationsvänligt.

Igår när vi duschade tvättade jag mig med mina scrubhandskar över hela kroppen. Sen ställde jag mig bakom Hannes och tvättade hans rygg. Jag vet att han tycker att det är skönt när det river lite extra på ryggen och jag kunde känna hur hans kropp slappnade av vartefter jag tvättade. När hela hans rygg var tvättad bad jag honom vända sig om, samtidigt som jag tog av mig handskarna. Jag fortsatte tvåla in honom över bröstet och ner över magen. Mjuka rörelser med tvåliga händer som smekte honom varsamt. Händerna letade sig längre ner och jag kände hur hård han var. Jag tog lite mer tvål på händerna och gjorde rent hans kuk ordentligt. Han blundade och njöt. Sen tog jag duschhandtaget och sköljde bort all tvål noga. Hannes såg på mig och jag mötte hans blick, log lite och sa:

”Jag vill smaka på dig”

Han nickade bara och jag sjönk ner så att jag satt på knä framför honom i duschen. Vattnet strilade över hans kropp och han drog ner styrkan så att jag inte skulle få vatten i ansiktet. När jag sitter på knä framför Hannes hamnar mitt ansikte i perfekt höjd för att smaka på honom. Nu var han hård och väntade på mig. Jag tog hans kuk i handen och smekte den lite. Mjuka drag fram och tillbaka. Såg upp på honom och mötte hans blick samtidigt som jag öppnade munnen. Jag gillar att retas lite och jag vet att Hannes tycker att det är skönt. Min tunga slickade runt hans ollon samtidigt som jag lät handen fortsätta smeka honom. Sen särade jag mer på läpparna och tog in mer av hans kuk i munnen. Helt nytvättad, varm och hård kom han in i min mun och jag lät honom ta plats. Det är så vansinnigt sexigt att känna hur han tar plats i min mun. Känna hans hårdhet och smaken av honom…

Med handen runt roten kunde jag styra honom och suga mer intensivt. Jag kände Hannes ena hand när han la den mot mitt huvud och ökade takten lite. Han rörde sig mot mig och jag greppade lite hårdare med min hand. Styrde honom in i min mun och lär honom ta mig hårdare och hårdare. Jag kan inte ta hela honom i munnen, och han vet precis hur mycket som får plats. Eftersom jag är trygg med att han vet hur mycket jag kan ta i munnen lät jag honom fortsätta. Jag känner hur min egen kropp reagerar på att Hannes njuter och med min lediga hand smeker jag mitt bröst.

Sen lägger Hannes sin andra hand om min haka och viker upp mitt ansikte lite så att han kommer åt bättre. Nu kan han komma in i min mun lite mer och jag kan se honom i ögonen samtidigt. Han håller om mitt huvud med ena handen och hakan med andra handen. Jag kan inte röra mig speciellt mycket och jag tycker att det är så sexigt. Jag ser honom i ögonen samtidigt som jag suger och tar så mycket av honom i min mun som jag kan. Hans rörelser blir mer intensiva igen och jag anar att han är nära att komma. Jag pressar läpparna lite hårdare om hans kuk och känner smaken av några droppar av hans sperma. Sen drar han sig ur min mun, greppar kuken med sin ena hand och smeker sig själv tills han kommer. Hans sperma landar på min kind och rinner ner längs halsen, axeln och sen bröstet.

Jag tvättar av mig och kliver ur duschen.

”Nu är det din tur” säger Hannes och drar in min i sovrummet. Jag lägger mig på rygg och särar lite på benen. Han sätter sig på knä mellan mina ben och ser på mig.

”Du är så sjukt bra på att suga mig…” säger han.

”Jag vet” svarar jag och skrattar. Sen böjer han sig framåt och kysser min mage. Låter läpparna glida över magen och ner mot ljumskarna. Jag drar upp knäna och han lägger sig bättre till rätta. Jag har aldrig träffat någon som är så bra på att slicka mig som Hannes. Tidigare upplevelser har varit av ganska skiftande karaktär där det verkar som att män tror att jag gillar om de har samma hastighet på tungan som en elvisp. Det gör jag inte. Jag vill nästan inte ha någon hastighet alls. Jag är ute efter en helt annan känsla.

Sen saktar han ner, låter fingrarna komma in i mig djupare och smeker fram och tillbaka. Han drar ur fingrarna nästan helt. Precis innanför öppningen, bara någon centimeter in, finns ett område som är extra känsligt och där smeker han med flera fingrar. Jag slappnar av lite och hämtar andan. Hans tunga cirklar mjuk över mina blygläppar och runt min klitoris. Fast även om jag slappnar av är kroppen samtidigt på helspänn. Jag vill ha mer och det vet han så väl.

När hans fingrar sen hittar tillbaka till min g-punkt och masserar där igen stönar jag högt och blundar. Jag försvinner in i mina egna känslor och njuter av honom fullt ut. Han särar sina läppar och sätter dem om min klitoris och samtidigt som tungan smeker mig lätt, så liksom suger han fast sina läppar mot mig. Trycket av hans fingrar blir hårdare och nu kan jag inte kontrollera mig längre. Min hand letar sig fram till hans huvud och jag pressar honom närmare. Jag känner hur hela min kropp spänner sig och alla mina känslor fokuserar bara på det han gör. Orgasmen kommer och mitt inre drar sig samman i flera helt galet sköna vågor och jag hör mig själv stöna. Hannes vet att det här är bland det bästa jag vet och efteråt känns kroppen helt utmattad. Han lägger sig bredvid mig och smeker mig sakta.

”Du är så sanslöst bra…” mumlar jag….

”Jag vet” svarar han och skrattar.

Jag hoppas att du gillar min novell!

Skicka gärna ett mejl och berätta vad du tycker och vad du vill läsa mer om

//Ella

Skriv gärna till mig! 

Ge mig feedback på texterna, 

fråga om du undrar något

eller berätta vad du vill läsa om

//Ella 

10 + 14 =